De Olympische Theaterspelen

This play is a Dutch play full of improvised scenes forming from suggestions of the audience. Unfortuantely, there is no script available.

Daar stappen de 8 atleten het theater binnen, trots hun vlaggen te dragen. Een jaar lang hebben ze naar dit moment toegeleefd, keihard getraind, strategie├źn uitgeprobeerd, en nu staan ze er eindelijk. Ze staan zomaar op de theaterspelen van 2024. Dat kunnen de meeste van ons niet zeggen. Ze hebben veel ups en downs meegemaakt. Een aantal blessures en mentale blokkades waren niet te vermijden. Nee, de atleten hadden het niet makkelijk dit seizoen. Maar ja, dat hoort nou eenmaal bij topsport.

Vlak voor de wedstrijd is de spanning om te snijden, want beide teams willen natuurlijk het goud veroveren, maar slechts 1 team kan als winnaar uit de strijd komen. Welk team zal de meeste medailles binnenhalen en bovenaan de medaillespiegel eindigen? In het weekend van 19, 20 en 21 april 20:00 kunt u de Olympische Theaterspelen live in de Corona zaal meemaken om deze theatersporters in actie te zien.

Choose date to book a ticket

Dates
Calendar
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday